Jubileumstävling!

Jag har hört att för att en webbserie skall räknas som vuxen måste den överleva tills den har hunnit publicera hundra strippar eller seriesidor. Ett öde som många begynnande webbserier går till mötes är att av olika skäl gå i graven innan man når detta gyllene tal, och nu är jag i alla fall halvvägs.

För att fira att vi tillsammans har kommit så här långt hade jag tänkt utlysa en liten tävling. För några månader sedan deltog jag i och blev publicerad i en novellsamling vid namn Vildsint – Skymningslandet. Mer information om Vildsint-projektet går att hitta här, men jag skall kort berätta vad det går ut på i korthet; Vildsint-projekten är en samling av amatörförfattare som gått ihop för att dela på kostnaderna på en serie av novellsamlingar och för att samarbeta med spridningen av böckerna (i vanliga fall slutar det med att bara en snäv bekantskapskrets läser ens bok när man ger ut på eget förlag). Det har hittills getts ut två installationer av Vildsint och i den senaste hade man deckarförfattaren Anders de la Motte som gästförfattare (en rolig slump är att jag faktiskt just idag fick lära mig att hans efternamn uttalas som ’mått’ och inte som ’kotte’).

Tävlingen kommer att gå till så här; jag nyligen har startat en facebook-grupp för Trevliga Scenarion där jag kommer lägga notiser om uppdateringar och extramaterial i form av skisser och annat. Jag kommer lotta ut tre stycken exemplar av Vildsint – Skymningslandet och för att vara med om utlottningen är allt man behöver göra att gå med i facebook-gruppen och sedan noterar mig på något sätt (till exempel genom att lämna en facebook-kommentar eller skicka ett mail) om att man är intresserad av att delta.

Tävlingen kommer att pågå i två veckor och alltså avslutas söndag 29:e januari och utlottningen kommer sedan ske under den kommande veckan. Böckerna postas kort därefter och ingen frakt kommer att betalas av vinnarna.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka