Snart är Svenska Spöken här

Nästa vecka släpps novellantologin Svenska Spöken av förlaget Andra Världar.

Det kommer att vara releasesignering på SF-Bokhandeln i Malmö fredag den 30:e oktober kl 16.00. Jag kommer tyvärr inte kunna delta personligen (är på konventet Samspel då), men många andra författare kommer att vara på plats.

Andra Världar

Om ni tar er till releasen får ni inte glömma att läsa mitt bidrag till samlingen: Döda familjer sällskap. Ni får även kolla in min goda vän Liv Vistisen-Rörbys novell. Jag vet inte vad den heter, men känner jag henne rätt är det något i stil med ’Det snygga spöket som ofta gick runt utan tröja på överkroppen’. 😛

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka