En rival på Fantastika 2016

Den här helgen är jag på konventet Fantastiska 2016.

Allt var frid och fröjd tills att jag upptäckte att ingen mindre än självaste Marcus Olausson även skulle delta. Detta kunde omöjligen gå för sig.

Armbrytning 1

Herr Olausson finns med på min lista över författare jag måste besegra i fysisk kamp. Jag hade inget annat val än att leta upp honom och visa vem som bestämde, men genast vid första mötet stötte jag på patrull. Herr Olausson hade förberett sig och skaffat ingen annan än Patrik Centerwall (som jag besegrade i min förra quest) som sin personliga sekond. För att kontra skaffade jag min egen sekond – författaren Camilla Linde.

Centerwall försökte dra fördel av att ha mött mig i strid vid ett tidigare tillfälle och gjorde sitt bästa för att coacha Olausson till seger. Jag hade dock ett hemligt vapen: Större muskler och lockigt hår.

armbrytning 2

Efter en lång jämn kamp stod jag äntligen som segrare. Det var underbart att känna segerns sötma. Nu är det bara Oskar Källner kvar att krossa så kommer min quest att vara klar.

Jag kommer dock ta ledigt några dagar framöver pågrund av smärtor i bakhuvudet.Armbrytning 3

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.