Pirater 1.5 och 2.0

För länge sedan skrev jag introduktionsäventyret till Mylingspels nya upplaga till Pirater, och det är äntligen här. Nästan. Version 1.5 är här i alla fall.

Egentligen skulle mitt äventyr inte bli publicerat förrän i 2.0 – den riktiga andra upplagan – men Mylingspel tryckte en liten samlarutgåva till senaste Gothcon där pengarna skulle gå till välgörenhet. Eftersom man hade en hel del material för 2.0 färdigt slängde man in det och fick en inofficiell version 1.5.

1.5 skulle var tänkt som en engångsgrej, men råkade recenseras i senaste Fenix som en riktig produkt. Det blev en liten efterfråga på den, och Mylingspel bestämde sig att släppa den som pdf.

Version 2.0 är fortfarande på väg, men vill man läsa sitt äventyr kan man köpa 1.5 redan nu här. Det är som sagt ett introduktionsäventyr som tar spelaren från skitiga hamnkrogar till fina födelsedagar hos adeln för att slutligen stå öga mot öga med de vandöda på en ö bortom tid och rum.

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/b/a/2/trevligascenarion.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
☜ Tillbaka